
"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
BESO Başkan Adayı Sıddık Çiftçi; “Hep Birlikte Başaracağız”
Çarşı esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, Mesleki alanda esnaf dayanışma komisyonları oluşturacaklarını ve güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekip ve esnaf üyeleriyle odayı yöneteceklerini söyledi.
27 Şubat Pazar günü kültür merkezinde yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık Seçimine sayılı günler kala, başkan adayları proje ve hedeflerini anlatmayı sürdürüyor. Birlikte başarmak için seçimde oy kullanacak vatandaşların sarı renkli oy pusulasını tercih etmelerini isteyen Çiftçi; “Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız” dedi.
ESNAFLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Fuar çalışmaları ve esnafa destek sağlayacak programlar düzenleyeceklerini söyleyen Çiftçi ; “Kalifiye eleman kayıt sistemi oluşturmak, mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için seminerler vermek ve etkinlikler düzenlemek gibi projelerimiz var. Esnaf ailelerine yönelik kişisel gelişim, eğitim seminerleri vermek, gençlere yönelik eğitim seminerleri vermek, kötü alışkanlıklar ile ilgili saha çalışmaları yapmak, saha verileri doğrultusunda esnafla işbirliği içerisinde olup, ıslah çalışmaları gerçekleştirmek yapacağımız çalışmalardan sadece bazıları. Çevre bilinci duyarlılığının oluşturulması için de çalışacağız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok