
İLK ÇİVİYİ VALİ CANALP ÇAKTI
İLK ÇİVİYİ VALİ CANALP ÇAKTI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, açılışını gerçekleştirdiği Çevre ve İklim Dostu Sokağın ilk çivisini kendisi çaktı.
Çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla Batman’a birçok proje kazandırdıklarını ifade eden Vali Canalp, yaşanabilir çevre ve kimlikli şehirler oluşturulma için hava kirliliğinin azaltılması, beden ve ruh sağlığının korunması, yaşam kalitesinin artırılması ve çevre koruma bilincinin geliştirilmesi amacıyla çevre dostu sokağın lansmanını gerçekleştirdiklerini belirtti.
“ÇEVRESEL DUYARLILIĞI ÖN PLANDA TUTACAĞIZ”
Çevre ve İklim Dostu Sokak Projesinin lansmanında konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp “Bütün hedefimiz müreffeh refah içerisinde yaşayan müreffeh bir Batman’ı ihya edebilmektir. Zenginliği refahı sağlarken aynı zamanda da çevresel duyarlığı en ön planda tutan çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bizim hedefimiz önceliğimiz sadece refahı sağlamak değil aynı zamanda çevresel duyarlılığı da en önde tutacak iş ve işlemleri beraberce yapabilmektir. Batman’da yapmış olduğumuz pek çok çalışma var. Devam eden pek çok çalışmamız var ve yapmış olduğumuz pek çok planlama alanları var. Bugün burada açmış olduğumuz, lansmanını yapmış olduğumuz Çevre ve İklim Dostu Sokak projemizi kısaca anlatmak isterim. Burası Batman’ın kalbinin attığı yerdir. Batman’da insanların en çok rağbet ettiği yerdir. Bu parkımızın hemen bitişiğindeki bu alanda yapacağımız bu sokak sağlıklaştırma faaliyet amacı temel çevre bilincini insanların kalplerine insanların ruhlarına yerleştirecek örnek bir uygulamayı Batman’ın en kalbi ve merkezi yerindeki bir sokağı yapmak suretiyle çevre bilincini insanlara aşılamayı amaçlıyoruz” dedi.
.jpg)
“BATMAN’DAKİ HER PROJE, ÇEVRE DOSTU OLACAK”
Projenin aynı zamanda kent estetiğine katkı sağlayacağını kaydeden Vali Canalp, “Burada kullanacağımız tüm malzemeler ya geri dönüştürülmüş malzemeler ya da geri dönüştürülebilir, çevre dostu malzemeler olacak. Batman’da yapacağımız her uygulama Batman’da geliştireceğimiz her bir proje çevre dostu olacaktır. Çevreye uyumlu olacaktır. İnsanların yaşam alanları yaşam kalitesine hayatlarına katkı sağlayacak projeler olacaktır. Bütün ekip arkadaşlarımızla yapacağımız her tür projenin bu şekilde olacağının teminatını Batmanlılara vermek istiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 02“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 03BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 04ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 05YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 06İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 07Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 08“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 09VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 10OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 11ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 12HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 13JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 14Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 15İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok