
Batman’da görevden alınan 763 kişiden 192'si tutuklandı
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde FETÖ bağlantılı kurum ve kişilerle ilgili devam eden soruşturma kapsamında Batman'da bu güne kadar hakkında işlem yapılan 763 kamu personelinden 192'si tutuklandı.
Konuyla ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 763 kamu personeli görevinden uzaklaştırılmış olup, bunlardan 192 kişi tutuklanmış, 78 kişi adli kontrol ile serbest kalmış, 5 kişi de firari durumdadır. Tutuklananlardan 1’i Vali Yardımcısı, 14’ü askeri, 124’ü emniyet, 36’sı adliye personeli, 15’i İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 1’i İl Özel İdare ve 1personel de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlik personelidir." denildi.
Batman'da 88 kamu personeli, Kanun Hükmünde Kararname ile kentte 287 personel olmak üzere 375 kamu personelinin görevinden ihraç edildiğinin belirtildiği açıklamada, bunlardan 175’inin emniyet personeli, 137’sinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 51'nin kamu kurumu ve kuruluşlarından, 12'sinin ise askeri personel olduğu kaydedildi.
Açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 27 kişi görevinden uzaklaştırıldığı belirtilerek, bugün de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 17 Milli Eğitim personelinden 9 kişinin tutuklandığı 8 kişinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 02Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 03BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 04ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 058 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 06HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 07TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 08HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 09BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 10BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 11VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 12HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 13PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 14BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 15Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
Henüz Yorum yok