
MAHALLE BULUŞMALARININ ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ANLAŞILDI
MAHALLE BULUŞMALARININ ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ANLAŞILDI
Batman Belediyesi, ‘Mahalle Buluşmaları’nda vatandaşlardan gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşturuyor.
Toplumsal refahın artırılması, sosyal sorunlara çözüm üretmek ve vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla yürütülen ‘Mahalle Buluşmaları’ndan olumlu sonuçlar alınıyor.

Muhtar’dan Vali Canalp’e Teşekkür
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nda, kendi mahallesinde talep ettikleri; altyapı, üstyapı, kültür, sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım ve sosyal yardım konu başlıklarının büyük çoğunluğunun çözüme kavuşturulduğunu ifade eden 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Kolaldıran, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkür etti.
Park Sayımız Artıyor
AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) kapsamında 19 Mayıs Mahallesi’nde yapılan kazı çalışmalarının ardından, Batman Belediyesi’nin altyapı ve üstyapıda yaptığı çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını belirten Muhtar Kolaldıran: “Mahallemizde yapılan Mahalle Buluşmaları kapsamında mahalle sakinlerimizin talepleri vardı. Bunlardan en önemlisi gençlerin rahatlıkla gezip dolaşabileceği ‘Gençlik Sokağı’ydı. Projenin tamamlandığını ve ihale aşamasında olduğunu öğrendim. Muhtar Evi ve Ekmek Büfesi projeleri de oldukça anlamlı. Ayrıca, altyapıdan kaynaklı yollarımızda sorunlar vardı. Bunlar da çözüme kavuşturuldu. Öte yandan taziyeevi yanında bulunan bir arazi vardı, onun da park yapılacak olması bizleri oldukça mutlu etti” diye konuştu.
Mahalle Buluşmaları Büyük Önem Arz Ediyor
Bilindiği üzere, 19 Mayıs Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin; “park yapılması”, “muhtelif noktalara mobese kamera takılması”, “yolların asfaltlanıp, kaldırımların kilitli parke taşı ile döşenmesi” gibi talepleri yapılan program çerçevesinde giderilmişti. Bu nedenle mahalle buluşmalarının önemi bir kez daha fark edilmiş oldu.
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok