
PETROL CİTY KAPILARINI AÇTI
Batman’da 300 milyona mal olan alışveriş merkezi kapılarını ziyaretçilerine açtı
Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Batman Petrol City AVM, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yaklaşık bin 500 kişinin istihdam edileceği alışveriş ve yaşam merkezinin 300 milyona mal olduğu belirtildi.
Çok sayıda Batmanlı iş insanının ekonomik güçlerini bir araya getirerek oluşturduğu ‘Batman Petrol City Alışveriş ve Yaşam Merkezi’, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
.jpg)
Açılışa; Batman Valisi Hulusi Şahin, iş insanları, kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Batman’da 300 milyona mal olan alışveriş merkezi kapılarını ziyaretçilerine açtı
Törende bir konuşma yapan Vali Hulusi Şahin, açılışı gerçekleştirilen alışveriş merkezinin kent için çok önemli bir yatırım olduğunu söyledi.
Vali Şahin, “Öncelikle Türkiye’ye ve Batman’a inandıkları için bu AVM’yi vücuda getiren tüm paydaşlara, arsa sahibinden yönetim kurulu başkanına kadar hepsine teşekkür ediyor, tebrik ediyorum.” dedi.
.jpg)
Vali Hulusi Şahin
“Şehre ciddi katkı sağlayacak”
Batman’ın, Türkiye içerisinde yıldızı parlayan, geleceği parlak bir şehir olduğuna işaret eden Şahin, şöyle devam etti:
“İşte bu yatırım bunun somut örneklerinden biri. Devamını da yakın zamanda göreceğiz inşallah. Alışveriş merkezleri içinde sadece dükkânların, ticarethanelerin olduğu bir ticaret merkezi değil. Aynı zamanda yaşam, kültür merkezleridir. Şehre bir dinamizm katan, insanları bir yerde buluşturan, orada sosyalleşmesine imkan sağlayan; tiyatrosuyla, eğlence merkeziyle, kafeleriyle şehrin ismini de yükselten, marka değerini artıran önemli yatırımlardır. Burada bin 500 istihdam, dolaylı olarak 5 binin üstünde bir istihdam çok yüksek bir rakamdır. Bunlar beyaz yakalılar. Bunun da şehrimize getirdiği ciddi bir katkı olacaktır. Bu daha sonra katlanarak artacağını düşünüyorum.”
.jpg)
Daha sonra İl Müftüsü Turgut Erhan’ın yaptığı duanın ardından alışveriş ve yaşam merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışın ardından Vali Hulusi Şahin ve beraberindeki protokol, alışveriş ve yaşam merkezini gezerek incelemelerde bulundu.
82 bin metrekarelik alanda 8 katlı olarak inşa edilen ve 300 milyon TL yatırım bedeline sahip alışveriş ve yaşam merkezi, 30’u Batman’da ilk olmak üzere toplam 102 mağazasıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı.
.jpg)
Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları ve toplamda bin 500 kişilik oturma kapasiteli yeme – içme alanına sahip Petrol City AVM; 3 bin 200 metrekarelik yeşil teras alanıyla, alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak bir yaşam merkezi olarak konumlanıyor.
Alışveriş merkezinin yaklaşık bin 500 beyaz yakalıya istihdam sağlayacağı ifade edildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok