
ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"
Ebru ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan ‘En iyi narkotik polisi anne’ projesine Batman’da da start verildi.
Birçok kesimden kadınların katıldığı toplantıda konuşan Vali eşi Ebru Şahin: “Bitmeyen sevgimiz ve sabrımızla yavrularımızı bu illetten kurtarabiliriz. Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur” dedi.
PROJE BATMAN'DA TANITILDI
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Programa, Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın eşi Emine Kıraç, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ın eşi Şermin Çakmak, Garnizon Komutanı Hava Albay İhsan Kaplan'ın eşi Arzu Kaplan, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un eşi Ayla Durmuş, diğer bazı protokol üyelerinin eşleri ve anneler katıldı. Burada konuşan Vali Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, “Uyuşturucu madde bağımlılığı tüm dünyada ve ülkemizde artarak devam eden bir sorundur. Sokaklarda madde bağımlılığından hayatını kaybeden gençlerin sayısının sürekli artması, uyuşturucu madde yüzünden dağılan ailelerin basına yansıyan görüntüleri sorunun ne denli büyük olduğunu göstermektedir. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun başlatmış olduğu ‘En İyi Narkotik Polisi Annedir’ projesi bunun en güzel örneklerindendir. Önemli olan nerede nasıl hareket edeceğimizi bilmektir. Bu hususta bizimle işbirliği içinde olan kurumlarımızla hal edemeyeceğimiz bir sorun kalmayacaktır. İşte biz anneler tükenmeyen sevgimiz, sabrımız ve sağduyumuzla yavrularımızı bu illetten koruyabiliriz” dedi.
MAYA, UYUŞTURUCUYU BULDU
Daha sonra Polis memuru Ayşegül Yılmaz tarafından ' En İyi Narkotik Polisi Anne' sunumu gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü nün kadrolu Narkotik polis köpeği Maya, sahneye yerleştirilen kutulardan birinde olan esrar maddesini kolayca buldu. Başka bir kutuya bırakıldı, yine buldu.(Haber Merkezi)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 02Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 03Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 04Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 05ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 06“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 07İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 08178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 09ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 10Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 11Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 12Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 13Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 14Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 15Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
Henüz Yorum yok