Batmanlı öğrenci umre ödüllü yarışmada birinci oldu
Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen, Ortadoğu Medya ve Anadolu Ajansı'nın (AA) jüri desteği verdiği "Bir Fotoğraf Bir Ayet" isimli yarışmanın birincisi Batmanlı öğrenci oldu.
Liseler arası gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni İstanbul Ali Emiri Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda AÖB Ortaöğretim Birim Başkanı Adem Er, kısa bir konuşma yaptı. Er, "Gençlerle beraber yaptığımız çalışmalarla bir gelenek oluşturmaya çalışıyoruz. Özellikle sanat ve medyada gençleri daha aktif görmek istiyoruz. Sizler de bu geleneğin içerisinde yer alarak, çalışmaları sürdüren gençler olarak bize destek veriyorsunuz. Bundan dolayı çok mutluyuz." dedi.
Yarışmaya 128 kişi katıldı
128 kişinin katıldığı yarışmada birinci olan Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Seyran Kartal umre ödülü, ikinci olan Malatya'dan Halil Can Bebek dijital fotoğraf makinesi, üçüncü olan Şanlıurfa'dan Betül Çolak ise dizüstü bilgisayar kazandı.
Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Keskin, yarışmada Türkiye birincisi olan 11'inci sınıf öğrencisi Kartal'ı kutladı ve kendisine üniversite sınavlarına hazırlık seti hediye etti.
"Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir." diyen Keskin, "Türkiye çapında okulumuzun adını duyurdu ve bir ayeti bir fotoğrafla özdeştirerek büyük bir başarı sağladı. Ayrıca, arkadaşlarına öncü olduğu için öğrencimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 02BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 03KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 04ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 05Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 06Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 07KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 08EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 09Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 10ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 11BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 12EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 13BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 14DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 15E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ




Henüz Yorum yok