“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, “Önümüzdeki süreçte bölge normalleşmesi gerekiyor. O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı” dedi.
.jpg)
“CESUR DURMAMIZ GEREKİYOR”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve Batman gündeminin yanı sıra parti çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Partilerinin inkar ve asimilasyon politikalarına karşı çıktığını kaydeden Başkan Şansi, “O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı. Önümüzdeki süreçte bölgenin normalleşmesi gerekiyor. Ama kimse bunu geçen seferki gibi şehirlerimizi silahlarla, bombalarla doldurmaya ve gençlerimizi kandırmaya hakkı yok. Buna da hiç birimizin de müsaade etmemesi gerekir. Halen gençlerimizin dağa çıkarmasını da kabul etmememiz lazım. Halen birilerinin kapısına pusula bırakılmasını da kabul etmememiz lazım. Bunların da karşısında sonuna kadar cesurca durmamız lazım. Maalesef birileri halen esnafımızın kapısına pusula bırakıyor. Bunlar aslında çözüm sürecini akamete uğratacak, zarar verecek ve engel olacak adımlardır” diye kaydetti.
“KÜTÜPHANE YAPIMLARINI DURDURDULAR”
Batman Belediyesi’nin bazı projeleri durdurduğu ve iptal ettiği yönündeki soruları yanıtlayan Başkan Şansi, “İlçelere veyahut başka yerlere gidecek öğrencilerin servisleri durduruldu. Askıda Yemek Projesi, taziye yemekleri iptal edildi. Batman, Türkiye’deki en borçlu belediyeler arasında değildir. Belediyenin borçlu olması projeleri durdurması anlamına gelmiyor. Çocuklarımız bodrumlarda, etüt salonlarında çalışıyor. 4 kütüphane yapılıyordu, bunlar da durduruldu” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 02FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 03BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 04TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 05TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 06HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 07YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 08Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 09BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 10TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 112026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 12ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 13YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 14STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 15BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok