
Kooperatif başkanlarından "şehir içi hat" tepkisi
Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Kooperatif Başkanları, bir araya gelerek yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kentte yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Basın açıklamasını okuyan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin, yeni şehir içi hat açtırılmak istenmesine anlam veremediklerini belirtti.
Tekin, “Batman halkına hizmet edilsin diye halkın oylarıyla seçilen bazı siyasetçilerimizin ve yakınlarının kendilerine yakın bazı çevrelerine rant sağlamak amaçlı şehir içi hat açtırmak istediklerinin duyumlarına şahit olmaktayız. Biz Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile Kooperatif Başkanları olarak Batman’da böyle bir ihtiyacın olmadığını ve bu ihtiyacın olmadığı halde neden bu işe kalkıştıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Böylesi bir rantı yakın çevrelerine sağladıkları takdirde hem biz hat sahiplerine zarar vereceklerini hem bizi karşı karşıya bırakacakları hem de siyaseten etik olmayan bir konuya imza atacakları kanısındayız.” dedi.
Açıklamanın devamında Tekin, şunları söyledi: “Batmanımızın bunca sorunu ortada dururken ve bu sorunların çözümlerine odaklanması gerekmekte iken, bizleri neden karşı karşıya bırakacakları bir duruma mahal vereceklerini anlamakta zorlanmaktayız. Biz siyasilerin görevlerinin ‘sorun yaratmak değil, çözüm üretmek’ olduğunu, aynı zamanda halkın bütünün çıkarlarını eşit savunmak olduğunu biliyoruz. Bunun tersi bir durum sergilendiği takdirde bizler haklarımızı hem hukuken hem de şifaen tüm siyasi arenalarda sonuna kadar arayacağımızı bilinmesini isteriz.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman Belediyesinden madde bağımlılığına karşı kültürel seferberlik
- 02DİŞ HASTANESİ 2026'DA HİZMETTE
- 03ZORAVA'NIN KAYIP HİKAYESİ
- 04“SÖZ VERDİK, BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
- 05Batman’da 34 Yıl Sonra Duygusal Buluşma
- 06Batman Havalimanı’na modern soğutma sistemi
- 07VALİ CANALP “BATMAN HAVALİMANI KLİMA SORUNU GİDERİLİYOR”
- 08BATMAN’DAN SİİRT’E PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
- 09Hasankeyf Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı
- 10Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 11Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 12Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 13BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 14Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 15Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
Henüz Yorum yok