
Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
ON YATAK KAPASİTELİ
Konuya ilişkin bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Coğrafi şartları zor olan Sason İlçemizde hamile bayanların sağlık hizmetinden ivedi şekilde yararlanması ve istenilen kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla 10 yatak kapasiteyle açmış bulunduğumuz ‘Gebe Misafirhanesi’nde nitelikli sağlık hizmeti esas alınarak, hamile kadınların sağlık sorunları giderilinceye kadar misafir edilmektedir.. Bilhassa yoğun kış şartlarında ve coğrafi koşulların engel teşkil ettiği durumlarda, hastalara zamanında müdahale etme imkanı sağlamaktadır. Misafirhane hastaların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiş olup, barınma ve beslenme ihtiyaçları da ücretsiz karşılanmaktır ”dedi.
VERİLEN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUZ
Örenağıl Köyü Kayadibi Mezrası sakinlerinden 6 çocuk annesi Dilşan Ağduk, doğuma 3 hafta kala misafirhanede kalmaya başladı. Bu süreçte her türlü sağlık hizmeti karşılandı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu oldu. Aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getiren Ağduk ilaveten şunu söyledi, “Yaşadığımız mezrada kışın ilçeye ulaşmak neredeyse imkansız olabiliyor. Bu misafirhane bizim için çok iyi oldu. ‘Doğum yaklaşınca ne yapacağız acaba’gibi korkularımızdan kurtulduk. Misafirhanede kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi bakıldı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu olup eve dönüyoruz.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 02BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 032 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 04REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 061 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 08Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0919 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 10Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 11“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 12“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 13BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 14ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 15YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
Henüz Yorum yok