SÖNÜK, HALKIMIZIN OLANI, HALKIMIZLA ALDIK
Seçimden zaferle çıkan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, mazbatasını aldı.
DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, İl Eşbaşkanları Mustafa Tekik, Songül Korkmaz, parti yöneticileri ve kalabalık toplulukla birlikte Batman Adliyesi’ne giden Sönük, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Kadınların zılgıtları eşliğinde mazbatasını alan Sönük: “Belediyemizi bizimle direnişi bırakmayan arkadaşlarımızla, halklarımızla birlikte geri aldık. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Başta Van Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Hilvan, Şırnak ve birçok yerde gasp süreci başlatılmış. Zaten çok demokratik bir seçim de atlatmadık. Gercüş ve Hasankeyf olmak üzere birçok ilçemizde taşıma seçmenle Belediyelerimiz çok farklı bir şekilde gasp edildi. Bu açıdan buruk bir sevinç yaşıyoruz ama umutluyuz” dedi.

“TECRÜBEMİZ ORTADA”
Sönük, şöyle devam etti: “Başta Van büyükşehir belediyemiz olmak üzere şu an darbe girişimi yapılan bütün belediyelerimizi, haklarımızı olumlu sonuçlanacağının da umudunu taşıyoruz. Buradan başta Van halkı olmak üzere direnişte olan bütün halkımızı selamlıyoruz. Direnişlerinin direnişlerimiz olduğunu da buradan belirtmek istiyoruz. Elbetteki bu belediyeler halklarımızındır biz buraları seçimle aldık. Batman Belediyesi’ni başta kadınla olmak üzere gençlerimiz ve bütün halklarımıza hediye ediyoruz. Biliyoruz işimiz zor ama biz bir kişi değil, bin kişiyiz. Bizlerin bir günlük siyasi mücadelesi yok bizler 25 yıllık bir yerel yönetimle mücadelemizin tecrübeleriyle belediyelerimizi devraldık. Biz bu tecrübe ve deneyimle talan edilmiş kentimizi yeniden inşaa edeceğiz. Soykırımdan geçirilmek istenen kürt bedenimizi yaşamasallaştıracağımızı da buradan herkese bildirmek istiyoruz. Kadınlarımızın yolu açık”

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok