BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ"NİN 13 ŞUBAT DÜNYA RADTO GÜNÜ MESAJI
13 Şubat Dünya Radyo Günü
BARAT- Batman Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çiftçi 13 Şubat Dünya Radyo Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda radyoların güncelliğini koruduğunu ifade etti.
.jpeg)
Çiftçi "Radyo, geçmişten bugüne toplumun en güçlü ve en güvenilir iletişim araçlarından biri olmuştur. Gelişen teknolojiye, dijital platformların yaygınlaşmasına ve değişen medya alışkanlıklarına rağmen radyolar yerini ve değerini korumaya devam etmektedir. Radyo; hızlı, erişilebilir ve samimi yapısıyla milyonlarca insanın hayatında önemli bir yer tutmaktadır" dedi.
Çiftçi mesajının devamında "Bugün radyoların günlük ortalama dinlenme süresi 1 saat 40 dakikadır. Bu veri, radyonun hâlâ güçlü bir mecra olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Özellikle trafikte araç sayısının artması ve şehir içi yoğunluğun yükselmesiyle birlikte araçlarda radyo dinlenme oranları da aynı oranda artmaktadır. Sürücüler için radyo; hem yol arkadaşı hem de anlık haber ve bilgilendirme kaynağı olmayı sürdürmektedir.
Öte yandan dijitalleşmeyi bir tehdit olarak değil, önemli bir fırsat olarak görüyoruz. İnternet yayıncılığı, mobil uygulamalar ve sosyal medya entegrasyonları sayesinde radyolar çok daha geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Dijital yayıncılığı doğru stratejilerle fırsata çevirdiğimiz takdirde sektörümüz daha da güçlenecektir." diye konuştu.
BARAT Başkanı Yüksel Çiftçi , 13 Şubat Dünya Radyo Gününü kutladığını ifade ederek "Yerel ve ulusal düzeyde kamuoyunu bilgilendirme görevini büyük bir sorumlulukla yerine getiren tüm radyo çalışanlarımızın ve kıymetli dinleyicilerimizin 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyor, radyonun gücünün ve etkisinin artarak devam etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. (Haber: Halit KAPLAN)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 02Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 03Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 04BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 05“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 06EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 07235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 08TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 09ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 10BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 14YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 15“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”




Henüz Yorum yok