Batman bağımsız milletvekili adayı Gök’ten esnaf ziyareti
24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın destekleyeceği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.
Ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Gök, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediğini, bundan dolayı esnaftan kendisini desteklemelerini istedi.
Uyuyan bir topluluğu uyandırmaya bir kişinin bile yeterli olduğunu vurgulayan Gök, meclise gitmeleri durumunda, orada uyuyanları uyandırma misyonunu üstleneceğini belirtti.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, ziyaret ettiği esnaftan destek beklediklerini, seçilmesi durumunda mecliste, Kürt meselesi başta olmak üzere birçok konuda halkın gür sesi olacaklarını söyledi.
“Esnaf kardeşlerimiz işlerin durgunluğundan şikâyetçiler”
27’nci dönem milletvekili genel seçimlerde memleketi olan Batman’da bağımsız milletvekili adayı olduğunu anımsatan Gök, “Bağımsız milletvekilliği müracaatımın ardından seçim faaliyetlerine başladık. İlk olarak ulusal ajansları ziyaret ettik. Bugünde Batman esnafımızı ziyaret için çıktık. Bir kısım esnaf ile görüştük. Ziyaretlerimiz daha da devam edecektir. Şu ana kadar görüşmüş olduğumuz esnaf kardeşlerimiz işlerin durgunluğundan şikâyetçiler. Buna rağmen ağızlarından hamd ve şükür düşmüyor. Yalnız işlerin durgunluğunu dile getiriyorlar. Ramazanı nerdeyse yarıladık, Bayrama yakın günler olmasına rağmen henüz ciddi bir haraketliliğin olmadığından söz ettiler.” diye konuştu.
“Dövizdeki yükselme oranı halkımızı ürkütmüş durumda”
Daha öncede Batman ve diğer çevre illerde esnafları sık sık ziyaret ettiklerini ifade eden Gök, “Daha önce yapmış olduğumuz o ziyaretlerde de yine esnaf kardeşlerimiz şikâyet ve sıkıntılarını dile getirmişlerdi. Fakat bu son zamanlarda özellikle tahminlerin üzerinde dövizdeki yükselme oranı halkımızı, esnafımızı çok ürkütmüş durumdadır. Tabi bu şikâyetler haksız ve yersiz de değil.” dedi.
“Ülke ekonomisi iyi durumda değil”
Konuşmasının devamında Gök, şunları söyledi: “Yaşanan dalgalanmalarla birlikte farklı farklı yorumlar yapılıyor. Farklı farklı sebeplere bağlanıyor. Rabbimizden dileğimiz, inşallah bunların geçici olmasıdır. Gerçekte ciddi bir sorun. Ülke ekonomisi şu anda çokta iyi durumda değil. Seçim sürecinde olmamız ve bunun üzerine farklı farklı yorumların yapılıyor olması, haliyle halkımızı ve esnafımızı ürkütüyor.”
Sorunların çözümü için mecliste halkın sesi olacaklarını dile getiren Gök, “Halkımızın bu sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Esnafımıza hem Batman hem de ülke için mecliste üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimizin sözünü de veriyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 02Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 03Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 04BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 05“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 06EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 07235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 08TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 09ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 10BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 14YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 15“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”




Henüz Yorum yok