KESK "KAŞIKLA VERİLENLER, KEPÇE İLE GERİ ALINIYOR"
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Kadın Sekreteri Döne Gevher, beraberindeki heyetle Medya Gazetesini ziyaret ederek, 30 Kasım’da yapacakları bütçe mitingine herkesi davet etti.
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Kadın Sekreteri Döne Gevher, beraberindeki heyetle Batman Objektif Gazetesini ziyaret ederek, 30 Kasım’da yapacakları bütçe mitingine herkesi davet etti.
KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher’e gazete ziyaretinde SES Genel Başkanı Mehmet Sıddık Akın, BTS MYK üyesi Nazım Sarsılmaz ve SES Batman Şube Başkanı Cihan Tüzün de hazır bulundu. 30 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirecekleri miting çalışmaları kapsamında 56 ilde çalışma yürüttüklerini belirten Gevher, “6 Heyet olarak bütçe mitingini örgütleme çalışmaları kapsamında 56 şehrimizi dolaşıyoruz. Bugünde Batman’dayız. Ekim ayının ortalarından sonra bir bütçe dönemi başlıyor. Aralık’ın ortaları gibi de bütçe süreci bitiyor. Yani 60 günlük bir sürece yayarak, aslında ülkenin bir bütün kaynakları değerlendiriliyor. Bu kaynakların nereye dağıtılacağı, hangi oranda dağıtılacağı üzerinden bir tartışma yürütülüyor. Ama bu dağıtım süreçlerinde bizim karşı karşıya kaldığımız bazı haksızlıklar olduğunu, emekçilerin taleplerinin, halkın taleplerinin görülmediğini, bu talepleri en yüksek sesle hep birlikte dillendirmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” dedi.
“VERGİDE ADALETSİZLİK GİDERİLMELİ”
Bütçe ile ilgili taleplerini Ankara’da yapacakları büyük mitingle haykıracaklarını belirten Gevher, “Bir bütçe oluşum sürecinde aslında bizim vergilerimizle bu bütçenin oluştuğunu, vergilerimizle oluşan bir bütçenin dolaylı ya da dolaysız vergilerden oluşan bu bütçenin emekçilere, kamusal hizmetlere ayrılması gerektiğini, halkın sağlıklı, nitelikli, anadilinde bir kamu hizmetini alabileceği şekilde sağlık ve eğitim başta olmak üzere hizmetlerin yaygınlaştırılması gerektiğini, kamuda çalışan emekçilerin yaşanabilir, yoksulluk sınırının üstünde, insanca yaşayabileceği bir ücret talebini, vergide adaletsizliğin giderilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 02Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 03BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 04“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 05EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 06235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 07TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 08ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 09BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 14“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 15Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret




Henüz Yorum yok