SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
Batman Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Safran Kadın Korosu, 13 Mayıs akşamı gerçekleştirdiği bahar konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Ahmet Güneştekin kültür ve sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, salonu dolduran izleyiciler koro üyelerinin sahne performansını uzun süre ayakta alkışladı.
Batman Belediyesi’nin kültür ve sanat alanındaki çalışmaları kapsamında kurulan Safran Kadın Korosu, Şef Azade Taş yönetiminde sahne aldı. Aylar süren hazırlık sürecinin ardından gerçekleştirilen konser programında Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri ile halk müziğinin sevilen ezgileri seslendirildi.
Konser boyunca sergilenen performanslar izleyicilerden tam not alırken, etkinlik kadınların sanat yoluyla sosyal hayattaki üretkenliğini ve dayanışmasını da güçlü bir şekilde yansıttı.

Batman Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, kültür ve sanat faaliyetlerinin toplumun her kesimini bir araya getiren önemli bir unsur olduğuna dikkat çekerek, kentte sanatsal etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.
Sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konser, Batman’ın gelişen kültür ve sanat kimliğine katkı sunarken, Safran Kadın Korosu da ortaya koyduğu başarılı performansla iz bırakan bir geceye imza attı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok