"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi. Ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermenin mümkün olmadığını ifade eden Fırat; “Bugün bütün insanlık büyük bir illetin pençesinde yaşama savaşı vermektedir. Ekonomik, sosyal ve psikolojik alanda herkes kendince bir mücadele vermeye çalışmaktadır. Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır. Esnafın,işine son verilenin, çiftçinin, emeklinin durumu malum, Asıl bu süreçte muhtaçlarımızın, yoksullarımızın dertleri ile dertlenmek ve bu kardeşlerimize en azıdan her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda bir Ramazan yardımı ulaştırmak en büyük dilek ve temennimizdir. Bazı vakıf ve dernekler tarafından büyük bir fedakarlık içerisinde gerçekleştirilen bu ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermek mümkün değildir. Bugün olağan üstü bir durum yaşanmaktadır. Binlerce insanımız aç ve yoksulluk içerisinde çaresiz hayırsever insanlardan yardım beklemektedir.
Bu muhtaç insanlara yardımın kimin tarafından götürüldüğü hiç önemli değildir. Kaldı ki bu yardımların tek elden dağıtılması büyük zaman alacağı gibi bir çok muhtaç aileye de ulaşılamayacaktır. Tıpkı maske dağıtımı gibi... 50 gündür hala maskesini alamayanlar var. Onun için sayın yetkililerimizin bu konuda almış oldukları kararı bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu süreçte kim bir iyilik, bir hizmet yaparsa Allah razı olsun diyerek takdir etmemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok