
Akademisyen-Öğrenci Buluşması
Batman’da Akademisyen-Öğrenci Buluşması
Batman Valiliği himayelerinde Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları’ protokolü imzalanarak yenilendi.
Protokol imza törenine Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp'in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve akademisyenler katıldı
Protokol kapsamında Batman Üniversitesi'nde görevli akademisyenler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda öğrencilerle buluşacak. Yeni eğitim ve öğretim yılında gönüllülük esasına dayalı Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi'nce belirlenen eğitim kurumlarında akademisyenler, iki ders saati boyunca eğitim faaliyeti yürütecek. ‘EN ÖNEMLİ ŞEY EĞİTİMDİR’ İmza protokolünde konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, akademisyenlerin öğrencilerle buluşmasının öğrencilerin hayatlarına çok önemli değişiklikler katacağına dikkat çekerek: “ Sosyal popülasyon için insanların ellerindeki en önemli imkan eğitimdir. Eğitimle insanlar köylü iken kentli olabiliyor. Eğitimle insanlar cahil iken âlim olabiliyor. Eğitimle insanlar fakir iken zengin olabiliyor. Bir ortaokul öğrencisine, bir lise öğrencisine, bir üniversite mensubuna, ona 40 dakika boyunca akademisyen bakış açısıyla hitap ettiği zaman, dersleri anlattığınız zaman onun dünyası da vizyonu da bambaşka olur.” Yapılan konuşmaların ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi. 7 BİN 650 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI Protokol ile geçen yıl; 8 profesör, 12 doçent, 21 doktor öğretim görevlisi üyesi, 10 öğretim görevlisi, 1 araştırma görevlisi ile 52 akademisyen öğrencilerle bir araya gelirken, akademisyenler 74 defa Batman merkez ve 5 ilçe öğrencileriyle bir araya geldi. 52 akademisyen tarafından 55 farklı okulda gerçekleştirilen 74 buluşma ile 7 bin 650 öğrenciye ulaşıldı.
Etiketler : #AkademisyenÖğrenci,#Buluşması,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok