
ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR
ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR
Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediyenin halkın hizmetine amade olacağını söylüyor.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim kampanyasına ara vermeden devam ediyor. Ramanlı, Batman ana arterlerden olan Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ve halkla bir araya geldi. Esnaf ve halkın taleplerini dinleyen Ramanlı, projelerini tanıttı ve gelen soruları cevapladı.
Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız
Cudi Mahallesi semt pazarında alışveriş yapan halk ve esnafla bir araya gelen Ramanlı, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm ve projelerini anlattı. Çocuklarla yakından ilgilenen Ramanlı, şeker dağıtarak samimi bir atmosfer oluşturdu.
Açıklamasında Ramanlı, “Cudi Mahallesinde semt pazarını ziyaret ettik. Biz memleketimizin her mahallesine eşit mesafedeyiz. Zenginliği de her mahallemize eşit bir şekilde pay edeceğiz. Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız.” dedi.
Hizmet odaklı atılımlarını anlattı
Ramanlı, teravih namazı sonrası kıraathane ve çayevlerini ziyaret ederek gençlere projelerini anlattı. Halkla doğrudan iletişim kurmayı ve halka dokunmayı başaran Ramanlı, halkın sorunlarına ve yapılacak projeleri, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına çözüm üretecek hizmet odaklı atılımlarını anlattı. Ramanlı, halkla ve gençlerle diyalogunda, toplumun birlik ve beraberliğini vurgulayarak inanç, dil ve hizmet üzerine temel prensiplerini aktardı.
Ramanlı, mahallelerin, sokakların ve meydanların hizmete muhtaç olduğunu ve tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediye olarak halkın hizmetine amade olacaklarını ifade etti. Ramanlı, “Belediye başkanı olduğumuzda halkımıza çok güzel sosyal tesisler inşa edeceğiz. Batmanlılara farklı vakit geçirme alanları oluşturacağız.” diye konuştu.
“Dil ve Kültürel Değerlere Sahip Çıkacağız”
Ramanlı, dilin ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, çocukların anadilleriyle eğitim almalarını sağlayacaklarını ve toplumun tarihine, dil ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok