
BENEK'İN
BEDİRHAN BENEK'İN "AH LE CANE" ŞARKISI REKORA KOŞUYOR
Bedirhan Benek’in “Ah Le Cane” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren hızlı bir şekilde tıklanmaya başlandı. Şarkı dinlenme sıralamalarında hızla zirveye doğru ilrlemeye başladı.

Bir ayağı Almanya’da, bir ayağı Türkiye’de olan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in seslendirdiği “ AH LE CANE” şaskısı milyonlarca müzikseverlerin dilinde. Beğeni ile dinlenen şarkısı ile sanatçı Benek, müzik piyasasındaki yerini daha üst kademelere yükseltmeyi başardı.
Usta sanatçı Bedirhan Benek en son çıkardığı “AH LE CANE” şarkısına çektiği klip dijital platformlatda izlenme rekorları kırdı. Ah Le Cane şarkısı müzikseverler tarafından beğenildi ve sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılarak milyonlara ulaştı.
Sanatçı Bedirhan Benek dijital platformlarda “Ah Le Cane” şarkısının yayınlanmasıın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Benek “Şarkımız yayınlandıktan sonra müziseverler büyük bir hayranlıkla dinleyerek paylaşmaya başladı. Sevdiklerim ve sevenlerim bu şarkıya sahip çıkarak, beklediğimin üstünde bir performansla desteklerini esirgemeyerek katkı sundular. “Ah le cane” şarkısını hem beğenerek dinlediklerini ifade ettiler hemde sosyal medya platformlarında beğenerek paylaştılar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.”
Benek açıklamasının devamında “Söz yazmak, bestelemek, çalmak, söylemek notaya almak, aranjesi
alt yapıları, Mıxi okumaları için ayrı ayrı emek sarf ediliyor. Bir eser büyük bir emek ve özverili çalışma neticesinde ortaya çıkıyor. Bu nedenle sevdiklerim ve sevenlerim desteklerini esirgemesinler. AH LE CANE şarkımızı halkımız, milletimiz çok sevdi. Müzik severlerimiz sevdi, önemli olan dinleyicimizin sevmesidir. Halk severse herşey güzel oluyor. Değerli halkımız AH LE CANE şarkımı çok sevdi, çok sevdiği için kısa bir zaman diliminde şarkımız milyonlara ulaştı” diye konuştu.
Bedirhan Benek “Yusuf Yusuf “adlı filimde “ Çeteleş “ adlı şarkısı ile ünlenmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler : #BENEK'İN,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok