
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
Bakım onarım çalışmaları tamamlanan ve doktor atamaları hızla gerçekleşen İluh Devlet Hastanesi, yoğun bir şekilde hasta kabulüne başladı.
41 DOKTOR VE 200 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülen eski hastane, kısa bir sürede tam kapasite hizmete başladı. 18 uzman ve 23 pratisyen hekimin yanı sıra 180 sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin iç kısmındaki bakım onarım ve dış cephe çalışmaları da tamamlandı.
.jpg)
BİRÇOK BRANŞ KISA SÜREDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI
İlk hasta kabulüne Mart ayında başlayan İluh Devlet Hastanesi, kısa sürede donatılarak birçok branşta hizmetlerini sürdürüyor. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji dermatoloji,Genel cerrahi uzmanı,Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Göğüs hastalıkları uzmanı,kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon,Nöroloji uzmanı,Anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, mikrobiyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı,patoloji uzmanı acil uzmanları, çocuk psikiyatri uzmanı ile beraber evde sağlık, diyetisyen, çocuk gelişimi uzmanı,fizyoterapist psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarının tümünde halka hizmet veren İluh Devlet Hastanesi’nde, Bilgisayarlı Tomografi, Laparoskopi, EEG,EMG, Laboratuvar, Ameliyathane, Röntgen, Ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimleri de hizmete uygun olarak dizayn edildi. Öte yandan dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum ile 4 aktif serviste, 12’si yoğun bakımdan oluşan toplam 70 yatak kapasitesiyle sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 02“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0324 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 04BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 05“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 06ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0760 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 08SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 09“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 10GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 11BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 12ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 13BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 14BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 15BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
Henüz Yorum yok