
PEYGAMBER (SAV) SEVDASIYLA ALAN DOLDU
10 BİNLER ALANA SIĞMADI
Batman’da, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştiriler Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Cihat Önderi Hazreti Muhammed' mitingine on binlerce kişi katıldı.

Batman Şehirlerarası otogar bitişiğindeki mevlit alanına on binlerce vatandaş salavat ve tekbirler getirerek Peygamber efendimizi andı. Kadın, erkek, yaşlı, çocuk, herkesimden oluşan kalabalık bir kitle, alanda bir araya gelerek ‘Cihad’ temalı etkinlikte coşkulu bir atmosferde Peygamber efendimize sevgi ve bağlılıklarını gösterdiler. Mevlid-i Nebi etkinliğine Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Molla Besir Şimşek'in yanı sıra, HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, alimler, kanaat önderleri, STK'lar, siyasi parti temsilcileri ve onbinlerce vatandaş katıldı.
“FİTNE KALMAYINCAYA KADAR ONLARLA CİHAD EDİN”
Programda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Molla Beşir Şimşek, "Bugün Kuran-ı Kerim'de 88 tane ayet İslamda cihadı anlatıyor, müslümanlara cihad yapmayı emrediyor, 99 ayet de namaz ve ibadetlerden bahsediyor. Cihad sadece savaştan ibaret değildir; tam tersine cihad, fitnenin önüne geçmek için yapılan bir ibadettir. Allah Teala buyuruyor ki, kafirlerle fitne kalmayıncaya kadar onlarla cihad edin. Yani bütünüyle din Allah'ın oluncaya kadar cihad edin, diye buyuruyor” dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok