İçişleri Bakan Yardımcısından 'güvenlik' ziyareti
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah saatlerinde Batman’a geldi. Siirt’ten karayoluyla Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk’e Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz eşlik etti.
İlk olarak Valiliği ziyaret eden Öztürk’ü Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile bazı kurum müdürleri karşıladı.
Burada valilik makamında yapılan kısa değerlendirme toplantısının ardından yaptığı ziyaretle ilgili bilgi veren İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, “Temel itibariyle güvenlik, önümüzdeki zaman içerisinde güvenlikle ilgili yapılan ve yapılacak olanları değerlendirme maksadıyla geziyoruz. Tabi bunun içinde referandum da var ama önümüzdeki bahar ve yaz döneminde yapacağımız işleri gözden geçiriyoruz. Bu zamana kadar yapılanları da yeniden değerlendiriyoruz. Eksiğimiz, gediğimiz neresi var, ona bakıyoruz. Valilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kaymakamlarımızla yapacağımız görüşmelerde kanaat sahibi olacağız ve ona göre bir değerlendirmede bulunacağız.” dedi.
Öztürk, Valilik Konferans Salonuna geçerek burada ilin amirleriyle birlikte basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, ilçe kaymakamları ve ilin amirleri hazır bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok