Kızılay Batman Şubesi Deprem bölgesinde
Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ, beraberinde gönüllü gençler ile birlikte Adıyaman'nın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem faciası bölgesinde vatandaşlara hizmet ediyorlar.
Perşembe günü Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ ve beraberinde gönüllü gençlerle birlikte deprem bölgesine intikal etti.
Başkan TEZDİĞ, beraberindeki gönüllüler ile birlikte mahalleleri tek tek gezip vatandaşlara yemek ve su dağıtırken, kaymakamlık bahçesinde de ikram aracı ile vatandaşlara çay ikramlarında bulundu.
Deprem bölgesine gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Veysi KAYNAK, Meclis Başkan Vekili Ahmet AYDIN ve Adıyaman Valisi Abdullah ERİN'e Türk Kızılayı’nın afet bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren başkan TEZDİĞ, meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılayı ekiplerinin afet bölgesine intikal edip çalışmaların kısa süre içinde başlatıldığını söyledi.
Meydana gelen depremin en sevindirici yanının can kaybı olmamasını belirten başkan TEZDİĞ, şöyle konuştu;
“Adıyaman’a bağlı Samsat ilçemizde meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. Tabi bizde Türk Kızılayı Batman şubesi olarak meydana gelen doğal afette vatandaşımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmamak adına gönüllü gençlerimiz ile birlikte ilk gün itibarıyla ilçeye gelip vatandaşa hizmet vermeye başladık. Gönüllülerimizle birlikte mahalleleri tek tek gezip olumsuz hava şartlarına rağmen yemek ve su dağıtımını yaparak vatandaşımıza hizmet götürdük.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok