
“TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Milletvekili Ramanlı: “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO ve TPIC Bölge Müdürleri ziyaretlerinde, TPAO ve TPIC’in Batman’ın talihini belirleyen kuruluşlar olduğunu belirterek, TPAO’nun petrol şehri Batman’ı Batman yapan köklü bir geçmişe sahip olan kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.
Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, petrol şehri Batman’ın en köklü kurumlarından olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve Turkish Petroleum International Anonim Şirketini ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi.
Yeni saha çalışmaları konusunda TPIC Batman Bölge Müdürü Ergin Yavaş da Şırnak’ta bulunan yeni kuyular hakkında genel bilgilendirmede bulundu.
Bölge müdürleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve ağırlanan Ramanlı, yer altı kaynaklarını arama, bulma ve rafineri hizmeti veren kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Petrol şehri Batman’ın petrol ile özdeşleştiğini ve Batman’ın gelişiminde ve büyümesinde çok büyük katkılarının olduğunu belirten Ramanlı, “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır. İki kurumun çalışmaları ve Batman geneli sağladıkları istihdamdan dolayı önemli bir yere sahiptirler. Köklü bir geçmişe sahip olan TPAO, Batman’ı Batman yapan yegâne kuruluşlardan biridir.” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok