
"14 MAYIS'TA OYUNLARI BOZMAYA GELİYORUZ"
"14 MAYIS'TA OYUNLARI BOZMAYA GELİYORUZ"
MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya;
"14 MAYIS'TA OYUNLARI BOZMAYA GELİYORUZ"
MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya, 14 Mayıs seçimlerinde oyunları bozmaya geldiklerini söyledi.
Batman’da kendilerini hesaba katmayanlarla sandıkta en güzel cevabı vereceklerini belirten Çelikkaya, MHP’nin Türkiye’de denge olduğunu ifade etti.
“1 OY ERDOĞAN’A, 1 OY MHP’YE”
“Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekili seçimlerinde ise Batman’da 5 Milletvekili adayımız var.” şeklinde konuşan MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya; “Halkımızın kalbine dokunarak ve güven vererek oy alıyoruz. Bize oy veren dostlarımız, sevenlerimiz, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine canı gönülden bağlı olanlardır. Batman halkı kime ve neden oy vereceğini çok iyi bilir. Kendimizden çok Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesini istiyoruz. MHP her zamankinden daha güçlü olacaktır. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır” diye konuştu.
“MHP İLKELİ SİYASET YAPAR”
MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya; “MHP her zaman Genel Merkezine bağlı olarak, ilkeli, dürüst, objektif, cesur ve doğru siyaset yapmıştır. Bunu bütün Türkiye çok iyi biliyor. Batman’da seçimlere 5 vekil adayı arkadaşımızla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bundan önce yapılan seçimlerde bizi hesaba katmayanlara sandıkta gereken cevabı vereceğiz. MHP’yi diğer partilerden ayıran özellik ise vatanına, milletine, devletine ve bayrağına olan sadakatidir. Biz ölürüz, ama yolumuzdan ve davamızdan şaşmayız. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde MHP rüzgârı esecek. Batman’da Milletvekili seçilir veya seçilmeyiz, ama bize verilen her oyu şerefimizle koruyacağız. Her şeyden önce bizim için Devlet ve Türkiye gelir. ”diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok