
EKMEN "BAKANLIK NEZDİNDE GİRİŞİMLERE BAŞLADIK"
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Maliye Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçilmesi planlanılan sosyal konut projesinde Batman’ın da yer alması için girişimlere başladıklarını duyurdu.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dar gelirli vatandaşlar için yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini açıkladı. Bakan Şimşek’in dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projesi açıklamasının ardından gözler Batman’a çevrildi. Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’ın da proje kapsamına alınması için bakanlık nezdinde girişimlere başladı. Başkan Ekmen, “Batman’ın bu projeden faydalanması için tüm gayretimizi göstereceğiz. Şehrimizde birçok aile, artan kira fiyatları ve konut bulma zorluğu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor.
Bu nedenle sosyal konut projeleri, dar gelirli vatandaşlarımız için son derece önemli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak, bu konudaki desteklerimizi artırmak için bakanlık nezdinde gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte, Batman’da yaşayan dar gelirli ailelerimizin konut edinme hayalleri gerçeğe dönüşecektir. Bakanlıkların bu tür projelere hız vermesi, sadece konut ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal bir yardımlaşma ve dayanışma ortamı da yaratacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok