
NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını koyan Osman Nasıroğlu “Herkes İçin BATSO” grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi.
BATSO başkanlığı yaptığı dönemde AB ve DİKA Projeleri, Eğitim kompleksi, e-arşiv gibi başarılı projelere imza atan ve iş dünyasının yakından tanıdığı Osman Nasıroğlu, her sektörün temsil edildiği, birleştirici kadrosu ile seçim çalışmalarına hız verdi. Grup ismini de bu bütünleştirici yaklaşımla seçen Osman Nasıroğlu, “Herkes İçin BATSO” grubu ile BATSO’ya ve Batman ticaretine yeni dinamikler kazandıracağı projeleri ise şöyle “Sanayi Şehri Batman, Bölgesel Teşvik Paketlerinin Revizyonu, İhracat ve Yeni Pazarlar, UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi, Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim, E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği, Tekstil Sektörüne Yeni Bir Bakış, Genç Girişimcilerin Desteklenmesi, Uluslararası Fuarlar İçin AR-GE Desteği, Uluslararası Fuar Desteği, Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi, Turizm Sektörü İçin Projeler, ABİGEM, Batman Ticaretine Yön Veren Fuarlar, İl Ekonomik Kurulu, Avantajlı Anlaşmalar, Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi, Yüksek İstişare Kurulu, Oda Üyelik Hizmetleri ve E-BATSO, Meslek Komiteleri, STK’lara Destek, Yöresel ve Yerli Ürünlerin Desteklenmesi, Kadınların İstihdamı ve Girişimlerinin Desteklenmesi, Dijital Gelişim Eğitimleri, Yeşil BATSO, Motivasyon ve Ekip Çalışması, Daha Verimli Bir Gelecek İçin Stratejik Hedefler.
2022 BATSO seçimlerin Batman Sanayisi ve Esnafına hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Nasıroğlu. “Bizim ekip olarak amacımız Batman sanayisine güçlendirmek, esnafı desteklemek ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine en iyi hizmeti sunmasını sağlamaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok