
SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğü tarafından en son Ahmedi Hani Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Ayfer Kaçmaz ve VHKİ Nurettin Ay, Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Mehmet Akman ve Eyyup Yıldız, Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Mehmet şafi Andıç ve Şef Rıdvan Erdoğan, Piri Reis Mesleki Anadolu Lisesi ve Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Nayıf Gümüş, Denetmen Yardımcısı Mikail Aslan, Şef Bayram Kaplan ve VHKİ Yusuf Öncek tarafından eğitim sunumu yapıldı.
ÖĞRENCİLERE GSS ANLATILDI
Sunumda; “Sosyal Güvenlik Kurumunun amacı nedir, sigortalı kimdir, neden sigortalı olunması gerekir, sigortalı olmanın bugün ve gelecekteki önemi, SGK’nın sigortalıya hastalıkta ve yaşlılıkta sağladığı haklar” gibi konularda geleceğin işverenleri, yöneticileri ve çalışanları olan öğrenciler bilgilendirildi. Ayrıca “Sigorta Hastalıkta Sağlık, Yaşlılıkta Aylık demektir, hem kendinizin hem ailenizin Geleceğini Güvence Altına Almaktır, “Genel Sağlık Sigortasının ne olduğu, gelir testinin nasıl yapıldığı, liseyi bitirecek öğrencilere Genel Sağlık Sigortasında cezalarla karşılaşmamaları için ne yapmaları gerektiği” konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu. İl Müdürü Alaettin Ökten ise; Okullara, özellikle Liselere, diğer Kurum ve Kuruluşlara ve Meslek Odalarına yönelik eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 03BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 04BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 05GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 06SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 07BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 08MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 09“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 10Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 11VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 12Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 13YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
- 14Memur-Sen’den Batman’da “Adil Teklif” Çağrısı
- 15EKMEN, “KOMİSYON ODAĞINI KAYBETMEDEN HER KESİMİ KUCAKLAMALI”
Henüz Yorum yok