
Kırtasiyeciden örnek davranış
Batman'da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte açılan ve gençlerin ilgi odağı olan bir kırtasiyenin, müşteriler için kitaplar arasında hazırladığı oturma alanları ve çay ikramıyla kitap okumaya teşvik etmesi, müşterileri memnun ediyor.
Merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde Veysi Güney tarafından açılan Bilim Kitap Kırtasiyesi'ne gelen öğrenciler, ilgi ve alakadan memnun olduklarını ve her fırsatta yeni kitaplar almak için buraya uğradıklarını belirtiyorlar.
Kırtasiye çalışanı Muhammed Veysi Argun, iş yerinde kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve birçok yayınevinin kitaplarını bulundurduklarını söyledi. Argun, "2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başında iş yerimiz faaliyete geçti. İş yerimizin piyasadan farklı bir özelliği var. Müşterilerimize oturma imkânı sağlayıp, çay ikramında bulunuyoruz. Almayı düşündüğü kitabı almadan önce kontrol edip daha sonra karar vermesini sağlıyoruz." dedi.
Müşterilerden Ümit Tarhan, gördükleri ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini anlatarak, "Kitaplara ilgim var, burası ilgimi çekti. İçeride çok çeşitli kitaplarla karşılaştım. Ağabeylerden Allah razı olsun. İlgi gösterdiler, çay ikramında bulundular. Almak istediğimiz kitabı önce inceleyip sonra alma imkânı sağlanıyor. Bu uygulama buradan başka hiçbir yerde yok, bu da burayı farklı kılıyor." ifadelerini kullandı.
"Gençlerin okumaya ihtiyacı var"
Lise öğrencisi Sait Kızrak ise "Ben bundan önce birkaç kez daha buraya gelmiştim. Burada bize gösterilen ilgi, alaka ve sağlanan imkân bizi memnun etti. Gençlerin okumaya ihtiyacı var, bunun farkındayız. Bu sebepten dolayı buradayız." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 012025 FESTİVAL TAKVİMİ
- 02Ahmet Dinç Vakfı burs başvuruları başladı
- 03TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 04FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 05 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 06GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 07ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 08PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 10HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 11ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 12DEM Parti’den basın açıklaması
- 13İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 14ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 15ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok