Kızılay Batman Şubesi Deprem bölgesinde
Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ, beraberinde gönüllü gençler ile birlikte Adıyaman'nın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem faciası bölgesinde vatandaşlara hizmet ediyorlar.
Perşembe günü Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ ve beraberinde gönüllü gençlerle birlikte deprem bölgesine intikal etti.
Başkan TEZDİĞ, beraberindeki gönüllüler ile birlikte mahalleleri tek tek gezip vatandaşlara yemek ve su dağıtırken, kaymakamlık bahçesinde de ikram aracı ile vatandaşlara çay ikramlarında bulundu.
Deprem bölgesine gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Veysi KAYNAK, Meclis Başkan Vekili Ahmet AYDIN ve Adıyaman Valisi Abdullah ERİN'e Türk Kızılayı’nın afet bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren başkan TEZDİĞ, meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılayı ekiplerinin afet bölgesine intikal edip çalışmaların kısa süre içinde başlatıldığını söyledi.
Meydana gelen depremin en sevindirici yanının can kaybı olmamasını belirten başkan TEZDİĞ, şöyle konuştu;
“Adıyaman’a bağlı Samsat ilçemizde meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. Tabi bizde Türk Kızılayı Batman şubesi olarak meydana gelen doğal afette vatandaşımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmamak adına gönüllü gençlerimiz ile birlikte ilk gün itibarıyla ilçeye gelip vatandaşa hizmet vermeye başladık. Gönüllülerimizle birlikte mahalleleri tek tek gezip olumsuz hava şartlarına rağmen yemek ve su dağıtımını yaparak vatandaşımıza hizmet götürdük.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 02CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 03BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 047 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 05“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 06POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 07UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 08Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 09BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 10Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 11HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 12"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 13KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 14İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 15ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ




Henüz Yorum yok