
BELEDİYE 50 BİN TON ASFALT SERDİ
8 Ayda 50 bin ton asfalt serildi
Batman Belediyesi, AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Farklı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yıl sonuna kadar hedeflediği 120 bin ton asfalt serimi ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı serimini gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, 19 Mayıs Mahallesi’ne 15 bin metrekare kaldırım çalışmasına başladığını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Eraslan’a Belediye Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş ve teknik personel de eşlik etti.

Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş, Batman genelinde yapılan çalışmalarda 19 Mayıs-Çay-Çamlıca Mahallesi özelinde 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştirileceğini, dayanıklılığını yitiren ve AYKOME çalışmaları sırasında deforme olan kaldırımlarında en hızlı şekilde yenileneceğini söyledi. 2023 yılı asfalt sezonunun ortalarında olunmasına rağmen bugüne kadar 50 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini kaydeden Müdür Gümüş: “8,5 kilometre uzunluğunda yeni yol açtık. Hedefimiz sene sonuna 80 kilometre uzunluğunda yeni yol açmak, toplamda 120 bin ton asfalt ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı ile sezonu kapatmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 02BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 03BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 04BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 05MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 06“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 07BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 08HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 09BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 10SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 11ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 12“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 13İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 14“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 15KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
Henüz Yorum yok