MÜSİAD’TAN TEKSTİL ZİRVESİ!
MÜSİAD’TAN TEKSTİL ZİRVESİ!
MÜSİAD Genel Başkanı ve tekstil sektör kurulu üyelerinin katılımıyla 22 Kasım’da Batman Şube ev sahipliğinde tekstil zirvesi düzenlenecek.
BATMAN EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
MÜSİAD Batman Şube Başkanı Aladdin İraz, Batman’ın tekstil zirvesine ev sahipliği yapacağını söyledi. 22 Kasım’da yapılacak zirveyle ilgili açıklamada bulunan İraz; “400’den fazla işletmesiyle ile 42 bin kişinin istihdam edildiği tekstil sektörünü modern tekstil kenti yapmayı amaçlıyoruz, bu vesileyle ülkenin önde gelen tekstil sektörü öncülerini ilimizde ağırlayarak sektörün sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyoruz. İki gün sürecek olan zirvemizde tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarına ikili iş görüşmeleri yaptırarak Ticaret potansiyelini attırmayı hedefliyoruz. Batman'ı güneydoğuda tekstilde zirve tutmak için her türlü çalışmayı el Birliği'yle gerçekleştireceğiz” dedi.
BATMAN’A ÇIKARMA YAPACAKLAR
Tekstil zirvesine SGS Türkiye Blok ve Denetim Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Bilal Kılaz, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlker Özlem, İTHİP yönetim kurulu üyesi Birol Sezer, Paulmark ve Kimlik mağazaları CEO'su Abdülnasır Çetin, Fera Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Burhan çöl, Gteks A.Ş yönetim kurulu başkanı Hayrettin Gümüşkaya ve Astaş A.Ş yönetim kurulu başkan yardımcısı Hasan Kaya aşçı katılacak. Öte yandan Başkan İraz; “Tekstil Zirvesi’ne katılacak misafirlerimizi Hasankeyf’te ağırlayacağız, bu vesileyle ülkemizin dört bir yanından gelen misafirlerimize Hasankeyf’i tanıttırarak Batman’ın Turizm’ine de katkıda bulunacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
- 02EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
- 03500 YATAKLI HASTANE İÇİN HEDEF 2027'NİN İKİNCİ YARISI
- 04MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
- 05Engellilere akülü sandalye desteği
- 06REKTÖR DEMİR ANKARA'DA YAPAY ZEKÂ ZİRVESİNDE
- 07PETROLSPOR'DAN SÜPER DÖNÜŞ
- 08Timoklular Derneği’nden tanıtım gezisi
- 09ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SICAK HAVA UYARISI
- 10BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
- 111,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
- 12BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
- 13Ekmen, ''Kadınların güvenliğini mafya değil, devlet sağlamalıdır''
- 14232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
- 15FERDİ KURT, İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞUYOR




Henüz Yorum yok