Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Batman'ın Kozluk ilçesinde ortaokul öğrencileri, "Değerler Eğitimi" kapsamında hasta ziyaretlerinde bulundular.
75. Yıl Ortaokulunun öğretmenleri, öğrencilerin hasta ziyaretinin önemini kavrayabilmeleri için Kozluk Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve hasta yakınlarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Hastanenin servis bölümünde yatarak tedavi gören hastaları öğretmenleriyle beraber ziyaret eden öğrenciler, çiçek ve çeşitli ikramlarda bulunarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Hastalar ise öğrencilerin bu güzel davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.
Konuyla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Şevki Çolakça, amaçlarının, toplumda var olan güzel değerleri öğrencilere birebir yaşatmak olduğunu söyledi.
Çolakça, "Okul yönetimi olarak amacımız, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin toplumumuzda var olan bu güzel değerleri birebir yaparak, yaşayarak, öğrenerek hem içselleştirmeleri hem de bu güzel değerleri gelecek kuşaklara aktarmalarıdır. Ayrıca, yapılan ziyarette öğrencilere hastane hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğrenciler, doktor ve hemşirelere meslekleriyle alakalı sorular sorarak bilgi aldılar ve meslekleri yerinde tanıma noktasında bilgi sahibi oldular. Bu anlamda bizlere bu ziyarette sıcak ve yakın ilgi gösteren başta Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Beşir Bulut'a, hastane müdürleri Canan Hanım ve Şirin Bey ile hemşirelere çok teşekkür ederiz." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok