
Yapıcıoğlu Batman′da iftara katıldı
İftar programına HÜDA PAR Genel Başkanı’nın yanı sıra genel başkan yardımcıları, GİK üyeleri, bölgenin kanaat önderleri, âlimler, STK temsilcileri, yerel basın mensupları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak misafirlerle sohbet etti.
Programda selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, konuşmasına davete icabetlerinden dolayı misafirlere teşekkürlerini ileterek başladı.
Sadece bölgede değil, Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında zalimlerin zulüm etmeye devam ettiğini söyleyen Yapıcıoğlu, zulmün bu kadar pervasızlaştığı bu dönemde mazlumların zalimleri hedeflerine koyacaklarına birbirleriyle uğraştıklarını belirtti.
Artık küresel emperyalistlerin, kendi askerlerini göndererek mazlum milletlerin coğrafyalarını işgal etmediklerini vurgulayan Yapıcıoğlu, “Artık oralarda kendilerine bir işbirlikçi bularak insanları birbirlerine düşürüyorlar, birbirlerine kırdırıyorlar. Bu rahmet ikliminin, bu yerli işbirlikçilerinin girmiş olduğu yoldan dönmelerine, bu gafletten uyanmalarına ve hidayet bulmalarına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz. Eğer bugün emperyalistler bir bir şehirlerimizi işgal ediyorsa, evlatlarımızı öldürüyorsa ve kanımızı döküyorsa bu bizim ittifaksızlığımızdan, bizim birbirimize düşmemizdendir. Yoksa onların çok güçlü oluşundan veya bizim sayıca azlığımızdan değildir.” dedi.
Yapıcıoğlu, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “ Rabbimden Bu Ramazan’ı mazlum hakların kurtuluşuna, onların gaflet uykusundan uyanışına, istikamet üzere bir araya gelmesine ve zalimlerin zulmünün sona ermesine vesile kılmasını niyaz ediyorum.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok