‘Toplumu ikiye bölmek istiyorlar’
16 Nisan Halk oylaması öncesi Batman’a gelerek hayır kampanyasını yürüten CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidişi bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.
İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den oluşan CHP heyeti, referandum çalışmasına ilişkin “hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi. CHP heyeti Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile birlikte , esnafla bir araya geldi, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
‘HER İNSAN ÖZGÜRCE YAŞAMALI’
Referandumda “hayır” oyu verilmesi gerektiğini belirten Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Çocuklarımızın ve geleceğimizin nasıl bir yaşam biçimine sürüklendiği konusunda çok önemli bir seçim kondu önümüze. Türkiye’de bunca problem varken, ekonomik sıkıntı ve barış ile ilgili sıkıntı varken, toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidiş başladı. Adı anayasa olan bir metni, bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Nerde ve kimler tarafından yazıldığı belli olmayan, bütün görüş ve kesimlere karşı tek kendi görüşünü kurgulayan bir anayasa değişikliği. OHAL süreci, darbecilerden ziyade, bütün muhalif kesimlere yapılan bir baskı aracıdır. Ama burada doğan çocuklar, doğduklarından beri OHAL ile yaşıyor. Biz, her insanın, kendi kültürü ve yaşam biçimi ile özgürce yaşamasını istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok