BATUCAMPUS mobil uygulaması tanıtıldı
Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen BATUCAMPUS mobil uygulaması, Üniversite kampüsünde düzenlenen programla tanıtıldı.
Lansman töreninin açılış konuşmasında üniversitenin dijital dönüşüm sürecindeki kararlı adımlarına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. İdris Demir, uygulamanın tamamen yerli imkânlar ve üniversitenin kendi yazılım ekibi tarafından hayata geçirildiğini vurguladı.
Rektör Demir, mobil uygulamanın dijital dünyanın sunduğu fırsatları imkân sağladığını, akademik ve idari personel ile öğrencilerin günlük işlemlerini hızlı, pratik ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıdığını ve Batman Üniversitesinin kendi uygulamasını geliştiren ilk üniversiteler arasında yer aldığını vurguladı. Batman Üniversitesinin sadece teknolojik altyapısını güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda akademik, kültürel ve sosyal alanlarda da önemli projelere imza attığını belirten Demir, bu projelerin öğrencilerin daha donanımlı, rekabetçi ve yenilikçi bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırladığını ifade etti.
Uygulamanın tanıtımını yapan Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hafzullah İş ise BATUCAMPUS uygulamasının, kullanıcılarına güncel haber ve duyuru, akademik takvim, kütüphane erişimi, üniversite rehberi, elektronik belge yönetim sistemi, öğrenci bilgi sistemi ve e-posta şifre işlemleri gibi pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden sunduğunu ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi İş, uygulamanın anlık bildirim özelliği ve yüklü olduğu tüm telefonlara direkt olarak gönderilen güncel duyurular sayesinde SMS paketlerinden sağlanan maliyetlerin minimize edilmesine olanak tanıdığını kaydetti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok