
1 günde 2 emekli korucu öldürüldü
Hafta sonu Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinde 2 emekli köy korucusu ölü olarak bulundu. Güvenlik güçleri emekli korucuların faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
SİLAHLA ÖLDÜRÜLMÜŞ
İlk Hasankeyf ilçesinde emekli bir güvenlik korucusu, tarlasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emekli güvenlik korucusu Abdurrahman Özay (56), sabah saatlerinde tarlasını sulamak için evden ayrıldı. Bir süre haber alamayan aile bireyleri, gittikleri tarlada Özay’ı göğüs ve başından silahla vurulmuş halde ölü olarak buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulans sevk edildi. Cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Özay’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
DERE KENARINDA ÖLÜ BULUNDU
Batman’ın Kozluk ilçesinde, hayvanlarını otlatmaya giden emekli güvenlik korucusu dere yatağında ölü olarak bulundu. Olay, dün akşam saatlerinde Kozluk ilçesi Armutlu köyü Şat mezrası kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evli ve 7 çocuk babası emekli güvenlik korucusu Ramazan Durmaz (50), hayvanlarını otlatmak için evden çıktı. Ailesi ve köy sakinleri, uzun süre haber alamadıkları Durmaz’ı aramaya başladı. Köylüler, Durmaz’ı dere yatağında ölü olarak buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulans sevk edildi. Durmaz’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok