15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
Batman Üniversitesinde mezun olup daha sonra polis olan ve şehit düşen polis memuru adına mescit açıldı.
15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde nöbeti sırasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından şehit edilen Batman Üniversitesi mezunu polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç adına yaptırılan mescidin açılışı gerçekleştirildi.
Tamamlanan mescit ise düzenlenen açılış programı ile hizmete girdi. Açılış törenine Batman Valisi Hulusi Şahin'in yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Burada bir konuşma yapan Batman Valisi Hulusi Şahin, Fetö terör örgütünün yüzyılın kötülük hareketi olduğuna işaret eden Şahin, 'Sizin insanınızı, sizin çocuklarınızı, sizin silahlarınızı size karşı kullanıyor. Bu herhangi bir düşmanın yapacağı bir şey değil çok daha ağır bir şeydir. O günleri hatırlayın. Anadolunun fakir insanlarının parasını aldılar. Washington' un senato koridorlarında lobiciliğe harcaladılar. Batının izoterik sapkın inançlarının taban bulması için harcadıklar."dedi.
Konuşmadan sonra Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş ve Batman Valisi Hulusi Şahin, tarafından şehit polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın mezuniyet diploması İl emniyet müdürü Köroğlu Kıraç' a takdim edildi.
Daha sonra açılışı yapılan mescitte mevlit okutularak, şehitler için dualar edildi.
Daha sonra Turgut Özal Bulvar Batman Park önünde açılan 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen serginin açılışını yapıldı. Şahin ve beraberindekiler daha sonra bir alışveriş merkezinde düzenlenen, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu resim sergisinİ gezdiler.
Daha sonra Vali Şahin beraberinde, Alay komutanı İsa çakmak , İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç , kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla Karşıyaka Mahallesi'ndeki Bozooğulları Mezarlığı'ndaki şehit kabirlerini ziyaret etti.Şahin, şehit düşen askerlerin kabirlerine gül bıraktı, aileleriyle görüştü.Kur'an-ı Kerim okunan ziyaret sırasında İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından dua edildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok