Aydın Gök Batman’dan bağımsız milletvekili adayı oldu
Partisinden istifa eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Batman’dan bağımsız milletvekili adayı oldu.
24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Batman'dan bağımsız milletvekili adaylığı için resmi başvurusunu yapan Gök'e başvuru sırasında HÜDA PAR genel başkan yardımcıları Abdurrahman Cens, Cemal Çoban, Genel İdare Kurulu Üyesi Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer de eşlik etti.
Resmi başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Gök, HÜDA PAR genel başkan yardımcılığı görevinden bugün istifa edip 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde partisinin kararı doğrultusunda Batman'dan bağımsız milletvekili adayı olduğunu söyledi.
“Gönül isterdi ki 5 aday ile seçime girelim”
Seçim barajından dolayı bağımsız olarak seçime gireceğini vurgulayan Gök, “Partimin kararı doğrultusunda 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde memleketim olan Batman’dan bağımsız milletvekili adayı oldum. Gönül isterdi ki birbirinden değerli 5 aday ile birlikte HÜDA PAR olarak Batman’da seçimlere girelim. Maalesef seçim barajı nedeniyle bunu yapamıyoruz.” dedi.
“Rabbim hayırlara vesile kılsın”
Seçim barajının haksız bir uygulama olduğunu aktaran Gök, “Daha önce yüzde 10 seçim barajı mecliste koalisyonlara muhtaç olmayalım diye, yönetimde istikrar olsun diye konulmuş bir uygulamaydı. Fakat yeni cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte koalisyonlara muhtaç olma diye bir durum söz konusu değildir. Çünkü yeni sistemde seçilecek olan cumhurbaşkanı kendi kabinesini kendisi oluşturacak. Neticede böyle bir risk yok ama buna rağmen haksız ve seçmenin iradesine ipotek olan seçim barajını kaldırmadılar. Biz de istişarelerden sonra, partimizin kararı doğrultusunda, memleketim Batman’da bağımsız milletvekili adayı oldum. Hem partim için hem Batman’ımız için Rabbim hayırlara vesile kılsın.” diye konuştu.
“Batmanlı hemşerilerimden destek bekliyorum”
Batman halkının desteğini beklediğini belirten Gök, son olarak şunları söyledi: “HÜDA PAR’a teveccüh çok fazladır. Şu anda biz onu görüyoruz. Partimiz bağımsız aday olarak beni destekliyor. Batmanlı hemşerilerimden hem destek hem de dua bekliyorum. İnşallah beni mahcup etmeyeceklerdir.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 02GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 03Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 04BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 05BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 06ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 07TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ
- 08BAŞKAN KAPLAN “ESNAFIN DEVLETE OLAN BORÇLARINA YAPILANDIRMA ŞART”
- 09BAŞKAN ŞANSİ, “BATMAN’DA AK PARTİ ÜYE SAYISI 68 BİNİ AŞTI”
- 10“FİLO İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİMATA HAZIR”
- 11ÖNLÜ “KAMUDA HUZUR ADALETSİZ ÜCRETLE SAĞLANAMAZ”
- 12Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 13YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 14504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 15ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU




Henüz Yorum yok