HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM MİTİNGİ’NE DAVET
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Pazar günü yapılacak ‘Büyük Seçim Mitingi’ne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Batman halkını mitinge katılarak adaylarına destek olmaya davet etti.
Seçime girecekleri her yerde, tüm belediyelerde ve encümen seçimlerinde hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Şahin, “Başta Batman Belediye Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı olmak üzere ilçe ve belde adaylarımız, teşkilatlarımız ve üyelerimiz ‘HÜDA PAR Belediyeciliğinde’ halkımızın neler kazanacağını anlattılar ve anlatmaya devam ediyorlar.
Hedefimiz Batman ve ilçeleri ile beldelerinde belediyeleri kazanmak ve halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehrin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve ‘halkın belediyesi’ anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız” dedi. Pazar günü yapacakları ‘Büyük Seçim Mitingi’ ile ilgili bilgi veren Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Kültür Mahallesi Kültür Camii Yanı’ndaki alanda Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz ve Batman Belediyesi Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı ve diğer adaylarımızın katılımıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz. Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizin hayırlara vesile olmasını ve bayram havasında bir seçim geçirmek dileğiyle halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“Halk otobüs sayımızı artırıyoruz”
- 02KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 03RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 04NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 05AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 06“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 07BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 08ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 09DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 10DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 11EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 12DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 13SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 14BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 15NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok