“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
NASIROĞLU “MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Gercüş AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresinde konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var” dedi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Gercüş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen program da saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı konuşmada, kongrelerin dirilme, tazelenme ve yenilenme süreçleri olduğunu anlattı. Nasıroğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Geçenlerde Cumhurbaşkanımız Kürt meselesinde barış elini uzattı. Aslında o barış eli çok samimiyetle uzatılan bir eldir ve bu elin sahibi sizlersiniz. Bu eli bizler Batman’ın her yerine taşıyacağız. Biz barışın eli de olacağız. Barışın dili de söylemi de olacağız. Bu konuda sizlerin vereceği destek ve fedakarlık ileride çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu fedakarlığı yapacak olanlar siz ve bizleriz. Hep beraber bu barış elini ve söylemini yaygınlaştıracağız.”
“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Memleketin barışa ihtiyacı olduğunu anlatan Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Bu memleketin sokaklarda taş atan çocuklara değil elinde kalem tutan çocuklara ihtiyacı var. Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var.”
Tek listeyle gidilen seçimde ilçe başkanı İbrahim Torlak oldu. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti Batman İl Koordinatörü Recep Şeker, geçmiş dönem milletvekili Ziver Özdemir ve partililer katıldı.
.jpg)

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 02DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 03TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 04224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 05BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 06PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 07BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 08Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 09TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 10TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 11OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 12STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 13MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 14VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI
- 15RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI




Henüz Yorum yok