KOSGEB’den imalatçıya destek
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), sadece imalatçıya yönelik geniş kapsamlı yeni bir destek programı başlattı.
KOSGEB tarafından bölgede geleneksel imalat sektörünü kapsayan yüzde 80 oranında destekli 3, 4, 5 ve 6'ncı bölgeler için 200 bin TL hibe ve 400 bin TL’ye kadar faizsiz kredili destek için başvuruların 1 Nisan Cuma günü başladığı açıklandı.
KOSGEB Batman Müdürlüğü tarafından lansman kapsamında destekle ilgili bilgilendirme toplantısının ilki Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
Destekle ilgili açıklama yapan KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, “Ülkemizin lokomotifi konumunda olan kobilerimizin iş geliştirme, markalaşma, kurumsallaşma yolunda atacakları adımlarda yanlarında olmak, onlara güç vermek adına Kobi-Gel proje desteğiyle yola çıktık. İmalat sanayinde faaliyet gösteren, en az 2 çalışanı olan, 2014 ve 2015 bilançolarında net satışı en az 200 bin TL olan ve KOSGEB 2014-2015 kobi bilgi beyannamesi onaylı olan işletmelerimiz desteğe başvuruda bulunabilirler. 6 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularımız devam edecek olup şimdiden Batman ilimizde faaliyet gösteren Kobilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 02Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 03ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 04BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 05EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 06BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 07DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 08E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 09MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 10BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 11Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 12KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 13KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 14YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 15ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''




Henüz Yorum yok