BİBÖREK ve AHYAR BAKLAVA’NIN YENİ ŞUBESİ AÇILDI
Doyulmaz kaşar peynir, has tereyağı ve incecik kıtır yufkanın birleştiği Bibörek ve geleneksel lezzetleri modernlikle buluşturan Ahyar Baklava; Batman’ın yerel markaları ve şimdilerde Türkiye’nin bir çok iline bayilik vererek hızla büyüyorlar.
Yeni şubelerini Batman Gültepe Mahallesi’nde açan bu yenilikçi iki markanın yaratıcısı Murat Tarhan:“Bibörek, klasik Adana böreği olarak geçiyor aslında ama biz bu geleneksel lezzeti tamamen organik ve el yapımı olan; doyulmaz kaşar peynir, has tereyağı ve incecik kıtır baklava yufkasıyla daha da lezzetlendirdik.
.jpeg)
İlk şubemizi GAP Mahallesinde açtık, çok heyecanlıydık, bu lezzete -Batmanlılar nasıl tepki verecekti?- bilmiyorduk. Ama kısa zaman sonra Bibörek’in damak çatlatan lezzeti bırakın Batman’ı çevre illerde bile konuşulur oldu. Şimdi Siirt, Şırnak, Cizre ve Samsun ile birlikte toplam 6 bayimiz var. Yeni açtığımız Gültepe şubesi ise 8. oldu” dedi.
Bibörek ve Ahyar Baklava markalarının ortağı Ferit Tarhan ise:“Biz Bibörek markamızda emin adımlarla ilerlerken ortağım Murat Tarhan ile birlikte yeni arayışlardan da asla kaçınmadık. ‘Nasıl yaparızda geleneksek tatlara yenilik katabiliriz’ diye sürekli çalışmalar yaptık. Sonunda Ahyar Baklava markamız ortaya çıktı. Ahyar Baklava için de ilk önce butik bir dükkan organize ettik ama Batmanlılar bu lezzetten de vazgeçemez oldular. Biz de bizi tercih eden misafirimize daha iyi hizmet vermek için tüm inancımızla şubeleşmelerimize hızla devam ediyoruz.
Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin bir an önce bitmesini ve misafirlerimizle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. Şimdilik paket servislerimiz Batman’ın tüm mahallelerine kadar gidiyor” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 02ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 03MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 04TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 05101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 06BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 07Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 08UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 09OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 10KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 11SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 12ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 13İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 14MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 15YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI




Henüz Yorum yok