
DEMİR "SOSYAL SORUNLARA DUYARLI OLDUK"
BATSO BAŞKANI DEMİR "SOSYAL SORUNLARA DUYARLI OLDUK"
BATSO Başkanı Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla taziye evi yapımı ve belediyeye cenaze aracı hibesinde bulunduk.” dedi.
İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yaptığı basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
BATSO TAZİYE EVİ’Nİ AÇTIK
Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan taziye kültürü geleneğini gözettiklerini belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Halkımızın inanç, örf ve ananelerine duyarlı olan yönetimimiz taziye evi ihtiyacını dikkate alarak, şehrimizin o dönem en büyük mahallesinde modern ve kullanışlı bir taziye evi yaparak halkın istifadesine sunduk.” açıklamasında bulundu.
Taziye evi yapımı ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “Kentin en büyük mahallesi olan Kültür mahallesinde taziye evi olmadığından dolayı yönetimimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte belediyeye ait arsaya Taziye evi yapımını üstlendik ve 2016 yılında 1000 metrekarelik 2 katlı modern taziye evini Batman halkının hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
CENAZE NAKİL ARACI HİBE ETTİK
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze nakil aracı hibe etti.
.jpg)
Pandemi döneminde, Covid-19 virüs salgını nedeniyle ölüm oranlarında görülen artış ve yoğunluktan kaynaklı olarak cenazelerin defin süreci uzayıp cenazeler morglarda bekletildiği süreçte soruna duyarsız kalmadıklarını belirten Konuyla ilgi açıklama yapan BATSO Başkanı Demir, “Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 cenazenin taşınabileceği özel soğutma sistemi bulunan kapalı cenaze nakil aracı hibe ettik.” İfadelerini kullandı.
Pandemi sürecinde yaşanan kayıplara ve zorluklara işaret eden Demir, “Pandemi sürecinde maalesef çok kayıplarımız oldu. Mezarlıklar Müdürlüğümüz görevini yerine getirse de bazı eksiklikleri olduğunu tespit ettik. Cenaze nakil aracı ihtiyacını fark edince bu ihtiyacı gidermek istedik” ifadelerini kullandı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 02Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 03Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 04ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 05“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 06İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 07178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 08ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 09Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 10Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 11Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 12Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 13Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 14Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 15BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Henüz Yorum yok