
YANGINDA MAHSUR KALDILAR
Batman merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde eski bir bankanın hurda ihalesini alan Burhan Şahin ve iki arkadaşı, eski bankanın kazan dairesinde spiral ile demir kestikleri esnada yangın çıktı. Yangın esnasında kepenklerin otomatik kapanması nedeniyle mahsur kalan hurdacılar, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan özel bir banka 3 gün gönce başka bir yere taşındı. Bankadaki hurdaların ihalesini alan 3 kişi, bugün öğle saatlerinde eski bankanın kazan dairesinde hurda toplarken spiralden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber veridi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alındı.
Yangın esnasında 3 hurdacı içeride mahsur kaldı. Hurdacılar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ambulansın da hazır bulunduğu yangında polis ekipleri tarafında da güvenlik önlemleri alındı.
Yangında mahsur kalan hurdacılardan Burhan Şahin, o anları şu şekilde anlattı: “Biz üç arkadaş daha önce taşınan bankanın hurdalarını ihale aldık. Hurdalarını topluyorduk. Kazan dairesindeydik. Demirleri spiral ile keserken kıvılcımlardan kazan dairesinde yangın çıktı. O esnada elektrikler de kesildi. Yangının çıkmasıyla eski bankadan çıkmak istedik. Ancak bankanın otomatik kepengi kapanmıştı. Vatandaşlar tarafından kepenk zorla açarak bizleri kurtardılar.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok