KADRO BEKLERKEN, İŞSİZ KALACAKLAR
KADRO BEKLERKEN, İŞSİZ KALACAKLAR
TP Bölge Müdürlüğünde 1 Kasım 2018 itibari ile sözleşmesi biten eski taşeron firma ihaleyi kaybedince, ihaleyi alan yeni Gaziantep firması, mevcut 62 çalışana 1 Kasım 2018 itibari ile iş akitlerinin fesh edileceğini bildirdi.
Bunun üzerine şaşkına dönen ve çaresiz bir şekilde beklemeye başlayan TP’deki 62 taşeron çalışanı kadro beklerken işsiz kalma ile karşı karşıya kaldılar.
KİT kapsamında bulunan ve kısa zamanda kadro beklentileri olan taşeron çalışanları, yetkililerin kendilerine sahip çıkmasını istedi.
KIŞ ÖNCESİ, AİLELER PERİŞAN OLACAK
Kış öncesi işsiz kalma ile karşı karşıya kalacak olan TP’deki 62 taşeron personeli için Batman kamuoyu ayağa kalktı. Alınan bilgilere göre yıllardır taşeron olarak çalışan 62 personele, ihaleyi alan Gaziantep firması kapıyı gösterdi. Olaya sert tepki gösteren emekçiler, yeni firmanın kendileriyle devam etmesini istediler.
“VALİMİZ VE VEKİLİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Son derece mağdur duruma düşeceklerini belirten TP’de çalışan 62 taşeron personeli Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Siyasi partilerin il başkanları, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve her kesimden destek beklediklerini açıkladılar. Özellikle Batman’ın yerel ve ulusal basın emekçilerinden destek bekleyen TP emekçileri mağduriyetlerinin giderilmesi bekleniliyor.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok