
NASIROĞLU’NDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
NASIROĞLU’NDAN SAĞDUYU ÇAĞRısı
Batman’da kayyım atanması sonrası yaşanan sokak olayları üzerine sağduyu çağrısında bulunan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, bu olayların şehre büyük zarar verdiğini ve derhal sona erdirilmesi gerektiğini vurguladı.
Nasıroğlu, olayların Batman’ın sosyal ve ekonomik yapısına ciddi zararlar verdiğini ifade ederek, “Yakıp yıkmalar kimseye bir yarar sağlamaz; aksine kentimizi ve burada yaşayan insanları daha da zor duruma düşürür. Esnaf zaten zorluklarla mücadele ediyor, bu olaylarla işlerin daha da zorlaşması hepimize zarar verir” dedi. İlin bu olaylarla değil; üretim, istihdam ve turizm gibi yapıcı işlerle anılması gerektiğini belirten Nasıroğlu, kent halkını sağduyuya davet etti.
Nasıroğlu, toplumsal huzurun korunmasının önemine değinerek, devletin aldığı kararların konuşulabileceği, tartışılabileceği alanların bulunduğunu ancak şiddet ve tahribatın hiçbir çözüm getirmeyeceğini belirtti. “Sokaklarda yaşanan bu olumsuzluklar, hem ekonomiye hem de halkın güvenine büyük zarar veriyor. Batman’ın geleceği için sağduyulu davranarak bir an önce bu gerginliğe son vermeliyiz” dedi.
Yangın ve şiddetin yalnızca kente zarar verdiğini hatırlatan Nasıroğlu, sağduyulu bir şekilde hareket ederek huzurun sağlanmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.
Yazarlar
- 01ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 12Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM ÝÞGALLERÝNE GEÇÝT YOK
- 03ÝÞ ÝNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ ÝLÇE BAÞKANI OLDU
- 04EZÝDÎ YURTTAÞLARIN MAÐDURÝYETÝ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK ÝL BATMAN OLACAK
- 06UYUÞTURUCUYA KARÞI TOPLUMSAL SEFERBERLÝK ÇAÐRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MÝKRO ESNAFA DESTEK ÇAÐRISI
- 10GAZETECÝYE SORUÞTURMA ÜZÜNTÜ VERÝCÝ
- 11“HÝZMET KALÝTESÝ VE ÝÞ BÝRLÝÐÝ GÜÇLENÝYOR”
- 12UMUT KERVANI, BÝNLERCE AÝLEYE UMUT OLDU
- 13 Eþit ve Özgür Yaþamý Destekleme Derneði kuruldu
- 14HAZÝRAN’DA 64 BÝN YOLCUYA HÝZMET VERÝLDÝ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECÝNE DESTEK
Henüz Yorum yok