ARI, TEMA’NIN UYUM EĞİTİMİNE KATILDI
TEMA Vakfı’nın yeni il temsilcilerine yönelik İstanbul’da düzenlediği Uyum Eğitimi Programı’na Batman İl Temsilcisi Evren Arı da katıldı.
TEMA Vakfı, doğa koruma çalışmalarını yerel düzeyde daha etkili hale getirmek amacıyla yeni atanan il temsilcilerine yönelik İstanbul’da bir Uyum Eğitimi Programı düzenledi. Programa, Batman İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Evren Arı da katıldı. TEMA Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen eğitim; vakfın tarihçesi, yürütülen projeler, gönüllülük esasları, iletişim stratejileri ve kurumsal temsiliyet gibi birçok başlık etrafında gerçekleştirildi. Program, yeni temsilcilerin vakfın misyonunu daha iyi kavramasını ve doğa savunuculuğunda ortak bir yaklaşım geliştirmesini amaçladı.
Eğitim süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Evren Arı “TEMA’nın yereldeki etkisini artırmak, gönüllülerle birlikte Batman’ın doğasını korumak ve bu mücadeleyi bilimsel, gönüllü ve sürdürülebilir bir zemine oturtmak adına çok verimli bir eğitim süreci geçirdik” dedi.
Eğitim programı sonrasında, TEMA Batman İl Temsilcisi Evren Arı, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Batman’ın çevre sorunlarına ilişkin gözlemlerini paylaşan Arı, Eylül ayında düzenlenmesi planlanan “Batman Doğasına Sahip Çıkıyor” başlıklı çevre konferansına Ataç’ı onur konuğu olarak davet etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Başkan Göner: Gençlerin Önünü Açmak İçin Aday Değilim
- 02BESO'NUN YENİ YÖNETİMİ VALİ CANALP'I ZİYARET ETTİ
- 03BATMANLI SEMA YILMAZ KOSOVA’DA MİLLİ FORMA GİYECEK
- 04KUYUMCU SOYGUNUNDA 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 05DEVA PARTİSİ HEYETİİNDEN ZİYARET ETAĞI
- 06PETROLSPORLU ATLETLERDEN BURSA’DA BÜYÜK BAŞARI
- 07PETROLSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ 2-0
- 08KATAR VE HOLLANDA’DAN SERA OTB’YE STRATEJİK İLGİ
- 091,5 MİLYONLUK DOLANDIRICILIK ÇÖKERTİLDİ
- 10BAĞIMLILIĞA KARŞI İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
- 11Belediyeden çölyak hastası çocuklara özel sinema etkinliği
- 121955 Batman Belediyespor’dan 5 Gollü Galibiyet
- 13FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA!
- 14ANAVATAN PARTİSİ MYK TOPLANTISI TAMAMLANDI
- 15ADALET TALEBİ 723 HAFTADIR SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok