‘Türkiye 16 Nisan’da rahat bir nefes alacak’
AK Parti Batman SKM İl Başkanlığının organize ettiği esnaf ziyaretleri, taziye ve düğünlere katılım hafta sonu aralıksız sürdü.
AK Parti Batman SKM İl Başkanlığının organize ettiği esnaf ziyaretleri, taziye ve düğünlere katılım hafta sonu aralıksız sürdü. AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Merkez ilçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, partinin ileri gelenleri ve diğer teşkilat mensupları ziyaretlerini yoğunlaştırdı.
“BARIŞ VE İNSAN SEVDALISIYIZ”
Siyasetten girdikleri günden beri halkın hizmetkârı ve emrinde olduklarını belirten AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, barış ve insan sevdalısı olmaya devam edeceklerini söyledi. Milletvekili Hamidi açıklamasında; “Halkımız artık neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor. Bizler bu halkın hizmetkârı olduğumuz sürece onların ayağına kadar gideceğiz. Batman halkı 23 Mart’taki Başbakanımızın Mitinginde büyük bir vefa örneği göstererek alanları hınca hınç doldurdu. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 16 Nisan’daki referandum çalışmalarına kadar durmak yok yola devam diyeceğiz. “dedi.
‘BU MESELE BU GÜNÜN MESELESİ DEĞİL’
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Türkiye inanın bundan çok güçlü olacak. Sağlam bir Devlet yapımız olacak. İlçelerimizde köylerimizde, mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bu günün meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Milletimizin sağduyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir” diye konuştu.
‘ESNAFTAN YOĞUN İLGİ’
AK Parti Batman İl Başkanlığı standını verdiği referandum turları sürüyor. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindekiler birinci ve ikinci caddelerinde esnafı ziyaret etti. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve partili yöneticiler çarşı esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ve referandumda ’EVET’ demenin neden gerekli olduğunu anlattılar. Her fırsatta esnaflar ile bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Uçar, esnafı tek tek ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak referandumda “evet” oyu istedi. Uçar, 17 Nisan sabahı Türkiye’nin yeni bir döneme uyanacağını söyleyerek; “Burada referanduma ‘evet’ çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor. Türkiye’ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar ’evet’ çıkacağına inanıyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 03FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 04METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 05Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 06TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 07ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ
- 08BATMAN'DA 730. HAFTA KAYIPLAR EYLEMİ
- 09HASANKEYF'TE BAHAR
- 10BATMAN BÖLGENİN TİCARET MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 11BAKAN BAYRAKTAR’A BATMAN İÇİN STRATEJİK ZİYARET
- 12YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 13GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 14TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 1515 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok