BATMAN’DAN SERT TEPKİ!
Batman’dan Kur’an düşmanlığına sert tepki
Batman Kuran Nesli Platformu, İsveç’te Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etti. Kalabalık topluluğun katıldığı mitingde İsveç yönetimi kınandı.
.jpg)
İSVEÇ’E BATMAN’DAN ÖFKE
İsveç’te Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’ın Kur'an-ı Kerim’e yönelik hakareti Batman’da protesto edildi. Kuran Nesli Platformu tarafından ‘Kuran’a sahip çık’ şiarıyla düzenlenen mitinge kalabalık topluluk katıldı. 8 Mart Kadınlar Parkı’nda düzenlenen mitingde Kuran Nesli Platformu Başkanı Molla Beşir Şimşek, HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Av. Serkan Ramanlı konuşma yaptı. Mitinge HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcıları, Alimler, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra bölge il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde konuşan Molla Beşir Şımşek: “Bu hak ve batıl savaşı kıyamete kadar devam edecektir. Kafirler her zaman insanlar üzerinde hakimiyet kurmak istemişlerdir. Ama İslam düşmanları her zaman zelil olmuşlardır. Kuran kalbimizde ve hayatımızda olduğu sürece onlar biliyor ki galip gelemeyeceklerdir. O yüzden de bu tür saldırıları yapıp Müslümanları Kuran’dan bağımızı koparmaya çalışıyorlar” dedi.
.jpg)
“ALÇAKLA BİR EYLEM YAPILDI”
Mitingde söz alan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Serkan Ramanlı ise şunları söyledi: “Kuran yakma eylem sıradan bir eylem değil planlı ve örgütlü bir eylemdi. İsveç’in desteklediği alçakça bir eylemdi. Kimse İslam’a, Peygambere hakaret etme cüreti gösteremez. Belki sesimizi bugün olduğu gibi çıkaramıyor ve sadece kalbimizle buğzediyorduk. Bu hadsizliğe dilimizle haykırarak engelleme durumuna geldik. Buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Batsın düşünce özgürlüğünüz. O kadar çok büyük elçilik var İsveç'te, o zelil hepsinden gelip Türkiye büyük elçiliği önünde bu hadsizliği yaptı. Biz Müslümanız ve kimsenin inancına hakaret etmeyiz. İsterse ineğe isterse toplu iğneye tapsın. Bizim inancımıza hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz. Müslümanların küfre karşı aciz durumda olmasından da hoşnut değiliz.”
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 02VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 03BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 04TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 05ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 06ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 07MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 08TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 09101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 10BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 11Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 12UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 13OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 14KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 15SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ




Henüz Yorum yok